Best Cheek Bone Reduction / Facial Bone Reshaping in Malaysia

Updated: 2018 February

Are you concerned about the quality and prices while looking for the best cheek bone reduction / facial bone reshaping in Malaysia?

With so many medical clinics providing cheek bone reduction / facial bone reshaping in Malaysia, how do you make the right choice?

As a community medical support network at MyDoc Asia, we help you find the best doctors and medical clinics with cheek bone reduction / facial bone reshaping in Malaysia, according to reviews collected from patients who have gone to the clinics. Let’s see if there’s a clinic that is right for you.

  • 30 total Cheek Bone Reduction / Facial Bone Reshaping clinics
  • Average rating 4.3 over 5
  • 697 verified reviews

Just click into any clinics to view treatment options and price guides, read reviews from patients, see photos, or even send a message to the clinic.

All Malaysia doctors in the list are licensed by ministry of health Malaysia and verified by MyDoc Asia Care Team.

Your estimated location: - from your internet address Use precise location


P
Pn. Asmawati - 14th July 2017

5 bintang! Sebab semua ok sahaja, staf pun baik. Untuk kes saya, ambil ubat makan dan krim, dah dua bulan. Ok, ada nampak perubahan baik. Jerawat berkurangan. Fikir nanti nak bawa anak try Facial pula. :)


A
AIN - 19th January 2018

Saya dapatkan rawatan laser untuk hilangkan tahi lalat dari klinik ini.Ingatkan nak pergi dulu tanya kosnye sahja untuk kali pertama,tapi bila doktor dah terangkan harga dan rawatan laser hanya ambil masa 30 min,saya pun setuju.Jumlah saya bayar RM 400 termasuk ubat dan konsultasi ,saya rasa memang berbaloi sebab kedalaman tahi lalat.Lepas habis rawatan,doktor ada beri krim sapu untuk elakkan pembiakan bakteria di tempat berkenaan.Saya pergi pun untuk 1 sesi sahaja.Memang puas hati dengan rawatan yang diterima.Memang puas hati dengan servis Dr Ko.


C
Cathereen - 19th October 2017

Bulan lepas terima injection, kos RM80 untuk satu sesi. Parut kelihatan semakin rata. Doktor ok friendly, tempat pun selesa.


M
Mardhiah - 28th July 2017

I am very satisfied with the results! Although I'm still comsuming the medications precribd by doctor, overall I'm very satisfied with their service!


M
Mazaitul Aisya bt Sahidan - 8th January 2018

Saya melawat klinik Dr Ko untuk hilangkan tanda lahir.Untuk kali pertama saya melawat,saya bayar lebih kurang RM 200 ++.Harga tu ok lagi.Tapi doktor cakap saya kena buat rawatan laser untuk hilangkan tanda lahir untuk perjumpaan seterusnya.Bila ditanya harga berapa,doktor cakap RM 800 ++ untuk rawatan laser.Saya rasa harga tu mahal la. Tapi yang lain dari segi servisnya dan ubat semua sangat baik la.


Y
Yati - 18th August 2017

I'm really satisfied with their service. I had one laser treatment at here to remove my freckles. It cost me about RM400. Due to the minimum budget that I've right now, i decided to just received one laser treatment at the moment. Clinic did offer me a package of 6 laser treatments as I'm thinking to do more at here in the future. The staffs and doctors here are very friendly. They responded to my queries and did explanation clearly. Indeed, I have no negative feedback to them!


N
Nursyafiqah binti dahalan - 25th January 2018

I'm on eczema medication for a month now.So far I can see that my condition is under control when I'm on medication.Otherwise, I can see the signs of it coming back again.


S
SAKHILESH - 25th July 2017

Service is good, no problem..doctor gave my child some medication, total is about RM85 and it's reasonable for me. My child's condition is improving now!


W
Wani - 25th January 2018

I have a dry skin problem on my whole body and a bit wrinkled on my hand.The doctor suggested me a one-off treatment that will cost RM 2600.I have not received the treatment but the doctor gave me assurance that it can be cured.Overall, satisfied with the service!


N
Nurliana - 17th July 2017

My experience here is very good! The service is excellent. My consultation, inclusive of medications cost RM190, and the medications work well for me.


M
Muhammad Farhan Kamal Bin Zainudin - 8th January 2018

I could see the effects of the medication recommended by the doctor within few days. It has been a month since I visited the clinic. I am happy to say that my condition is fully cured.Highly satisfied with the service.


F
Faris - 14th September 2017

Dari segi perkhidmatan, semua okay je...sekarang baru terima sesi pertama. Ada empat lagi sesi. Bagi kes saya, pakej untuk 5 kali laser ni RM1500.


I
Ida - 31st July 2017

Doktor bagi cream untuk masalah kulit saya - ekzema. Kosnya tak silap saya RM149. Memang saya nampak perubahan baik. So far service klinik Ko ok, very good. Saya puas hati je. Klinik bersih, masa menunggu tidak lama. Klinik juga senang dicari, ada sign board besar-besar di kawasan berdekatan.


I
Ilham - 16th October 2017

Mula-mula ada pil-pil, pencuci muka, dan cream. Kos rawatan adalah lebih kurang RM500. Untuk kali kedua, cuma ada pil-pil sahaja, kosnya RM300. Dah dua bulan makan ubat, jerawat dah tiada cuma tinggal parut jerawat sahaja. Untuk parut jerawat pula perlukan rawatan lain.


A
Anonymous - 6th February 2018

Took two STD-related blood test in this clinic.Cost only about RM 75.Service is good.Price very reasonable.


C
Cik Syifa - 20th March 2017

Quite okay! I've got a lot of improvement, I'm very satisfied with the treatment. Just that the cost for cream and treatment are around RM 400, this considered quite pricey for me.


Z
Zanariah - 30th June 2017

So far so good here. I've bought a package of RM8,800 for 6 treatment sessions, it's a little pricey for me, but it's worth to give it a try as I've used various products before this and the results were unsatisfactory. So far I've done 2 sessions already, and hope to see how it goes after I've completed the 6 treatments!


FAZILLAH - 6th December 2017

I am very satisfied with the treatment & service provided.The staffs were very friendly and helpful.The location was strategic and it was easy to find parking near the clinic


M
Maureen - 26th April 2017

For my experience so far, it's very good! Doctor is very friendly, very ghelpful, and I can understand the explanation very clearly. I paid around RM1070 for my treatment, and will go back for follow-up session in mid May.


C
Cik Shairah - 9th November 2015

Doktor menjelaskan segala maklumat yang diperlukan seperti cara penjagaan. Kini, keadaan kulit saya sudah kian pulih dan hanya pakai losyen. Saya pernah pergi ke klinik lain tetapi ia mengambil masa untuk pulih. Selain itu, persekitaran di klinik ini juga agak baik.


A
Archuna - 29th March 2017

I've received cream and medicine that costs around RM 1120. This is quite pricey for me, but the medicine did reduce pimples.


Y
Yusri - 18th August 2017

Saya dah bawak anak pergi klinik. Keadaan dia memang dah ok lepas rawatan dekat klinik Dr. Ko. Klinik pun ada bekalkan ubat pil dengan krim sapu sekali. Harga semuanya RM500. Berbaloi sangat dengan doktor, nurse pun baik belaka. Bagus sangat saya bagi 5 bintang terus. Lepastu tak perlu menunggu lama.


S
Suhada - 17th February 2017

Saya telah menjalani rawatan laser, jumlah tempoh rawatan semuanya 6 bulan. Servis dan doktornya semua baik dan ok.


M
Ms Lee - 5th February 2016

I can see the changes of my condition, is getting much better. The doctor and staff of clinic are very friendly and nice. Especially I had received a called from them and they were suggested me to go for another branches which is more convenient to me. And clinic's environment also very comfortable and nice. So far so good!


M
Ms. Lau - 4th August 2016

The services that provided by the clinic are good. the doctor and staffs are friendly. The environment are so comfortable.


P
Pn. Juwairiyah - 20th April 2016

Jerawat kurang sudah, tidak naik mendadak. Keadaan sebelum ini agak teruk. Produknya berkesan dan dapat melembapkan kulit. Perkhidmatannya, boleh dikatakan "very friendly, very nice dan very professional". Sebaik sahaja tiba klinik, terus dapat konsultasi. Lepas itu, doktor jalankan rawatan. Tidak tunggu lama, tidak bazir masa. Doktor pandai buat rawatan, saya tidak rasa sakit. Sebab sebelum ini pernah pergi ke pusat kecantikan, tapi agak sakit. Doktor juga menasihatkan apa yang tidak patut dimakan. Saya akan mengesyorkan klinik ini kepada kawan-kawan.


C
Cik Norhasimah - 31st December 2015

Doktor agak bagus. Saya juga berasa selesa terhadap persekitaran klinik ini. Selain itu, saya baru sahaja terima rawatan pertama dan mendapati ada perubahan yang baik.


r
rosma - 20th March 2017

Bulan lepas saya buat rawatan di klinik ini. Dalam masa 2 minggu saya sudah pulih. Servis klinik semuanya baik dan ok.


S
Syauqi - 4th August 2017

Servis di klinik okay. Saya jumpa doktor yang sama je. Jadi dah kenal la. Sekarang ni nak tengok hasil dia macam mana lepas rawatan. Rasanya lagi ok kalau saya pakai skin care. Cuma tu lah tak mampu sangat. Saya pakai ubat jelah dahulu. Tengok kos/ bajet macam mana. Custumer service pun okay jugak. Cepat saja balas pertanyaan. Sebab tu semua 4 bintang saya beri.



Showing 1 - 30 of 30

If your are a Doctor, a Dentist, or other Medical/Healthcare Provider and is interested in creating a profile and listing your clinic/services on MyDoc Asia, we are happy to help! Please fill in your details here: Join Our Healthcare Community Network and we will get back to you shortly.

We believe effective communication between patients and their healthcare practitioners is essential to deliver quality healthcare and pleasant clinical experiences. Read how we collect and verify reviews on our Review Policy.